Regulament campanie

REGULAMENT CAMPANIE TALOANE DE REDUCERE 10%
1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI
1.1 Organizatorul campaniei este S.C VABRO RETAIL SRL- Ploiesti, Strada Afinelor nr.11 bis, judetul Prahova, inregistrata la Registrul Comertului J 29/2231/2004,RO 16871191, in puncele de lucru urmatoare:
-Baia Mare- Strada Culturii nr. 3, Jud. Maramures.
-Suceava-Iulius Mall Suceava- Calea Unirii nr. 22.
-Iasi-Centrul Comercial Iulius Mall.
-Brasov, Str. Nicolae Titulescu nr. 2, judetul Brasov
-Brasov- Centrul Comercial Carrefour , judetul Brasov
-Constanta- Centrul Comercial Cora Bratianu
-Deva -Shopping City Str. Calea Zarandului nr. 87, Deva jud. Hunedoara
- Timisoara - Shopping City Str. Calea SAGULUI nr. 100-110,
-Piatra Neamt ,Strada Piata Mihail Kogalniceanu nr.2, judetul Neamt
- Targoviste,Centrul Comercial CUB CENTER - Str. Stancu Ion nr. 2E, judetul Dambovita -Botosani Shopping Center, Bd. Mihai Eminescu nr. 2, Judetul Botosani -Buzau, Strada Unirii nr. 301 Buzau, judetul Buzau
-Satu Mare -Calea Traian nr. 2, Parter, Judetul Satu Mare
-Bistrita - la Bistrita Retail Park-Calea Moldovei nr. 13, Jud. Bistrita Nasaud
1.2.La achiziţionarea unui sac de hrană de 8kg,12.5kg sau 15 kg din brandurile Belcando, Nutraline sau Dog Concept, cumpărătorul primeşte din partea organizatorului un talon de reducere de 10% care va fi folosit la următoarea achiziţie a unui sac de de 8kg,12.5kg sau 15 kg din brandurile menţionate anterior.
1.3.Participantii la campanie sunt obligaţi sa respecte termenii prezentaţi in Regulamentul Oficial al acesteia (denumit in continuare "Regulament"), aşa cum este specificat mai jos.
1.4.In perioada desfăşurării campaniei, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba oricând prezentul regulament, urmând ca orice astfel de modificări să intre in vigoare numai după afişarea lui in magazin.
1.5.Prezentul regulament de participare este întocmit in conformitate cu legile din Romania si este disponibil în copie, spre consultare de către orice persoană interesată, în magazinul Organizatorului, ZooCenter.
2.PARTICIPANŢII ŞI PRODUSELE PARTICIPANTE LA CAMPANIE
2.1.Pot participa la această campanie toate persoanele fizice, indiferent de cetăţenie, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
- achiziţionează din magazinul Organizatorului-ZooCenter Suceava un sac de hrana de 8,12.5 sau 15 kg din brandurile Belcando,Nutraline sau Dog Concept .
- locuiesc pe teritoriul României.
- au varsta de peste 18 ani.
-accepta termenii si condiţiile prezentei promoţii. - cunosc regulamentul campaniei, îl acceptă în totalitate şi doresc să participe la campanie prin achiziţionarea unui sac de hrană de 8,12.5 sau 15 kg din brandurile Belcando, Nutraline sau Dog Concept comercializate de către Organizator.
2.2.Nu pot participa la aceasta promoţie angajaţii companiei organizatoare, precum si membrii familiilor acestora (soţi sau rude de gradul I ), dar nici persoanele juridice.
3.DURATA CAMPANIEI
3.1 Campania se va desfasura pana pe data de 31.12.2019.
3.2.Campania va putea fi întreruptă de către Organizator doar în cazul intervenirii unei situaţii de forţă majoră sau printr-o hotărâre internă a acestuia, care urmează să îşi producă efectele de la data publicării acesteia in magazin.
3.3.Organizatorul îşi rezervă dreptul de a putea prelungi durata de desfăşurare a promoţiei, urmând să afişeze în magazin această perioadă.
4. MECANISMUL DE FUNCŢIONARE AL CAMPANIEI
4.1.Talonul se va primi de la consilierii de vânzări ai magazinului ZooCenter în urma achiziţionării unui sac de 8, 12.5 sau 15 kg hrană din brandurile Belcando, Nutraline sau Dog Concept.
4.2.Talonul se poate utiliza o singură dată, pe toată durata campaniei, doar in magazinul ZooCenter si este valabil pentru achiziţionarea unui singur sac de hrană de 8, 12.5 sau 15 kg din brandurile Belcando,Nutraline sau Dog Concept,care nu este supus unei alte promotii in magazin, Clientii persoana juridica nu beneficiaza de acesata campanie.
4.3.Talonul este valabil 45 de zile începând cu ziua următoare datei achiziţiei iniţiale pentru a cumpăra un sac de hrană de 8,12.5 sau 15 kg din brandurile Belcando, Nutraline sau Dog Concept; in baza talonului, clientul va beneficia de o reducere de 10% (reducerea se acorda la casa de marcat).
4.4.Talonul nu se schimbă în bani si nu se cumuleaza cu alte campanii de marketing valabile in magazin,nici cu campania de vouchere de 20lei.
4.5.Fiecare client poate folosi si/sau primi un singur talon de reducere pe zi, indiferent de numărul de saci achiziţionaţi.
4.6 Data limită în care Clientul poate utiliza talonul de reducere este 31.12.2018. Orice prezentare a talonului ulterioară datei de sus,il exonerează pe Organizator de obligaţia plăţii contravalorii de 10% din preţul unui sac.