REGULAMENT CAMPANIE VOUCHERE CADOU 20 lei

1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI 1.1. Organizatorul campaniei este S.C VABRO RETAIL SRL- Ploiesti, Strada Afinelor nr.11 bis, judetul Prahova, inregistrata la Registrul Comertului J 29/2231/2004,RO 16871191, in puncele de lucru urmatoare: -Baia Mare- Strada Culturii nr. 3, Jud. Maramures.
-Iulius Mall Suceava- Calea Unirii nr. 22.
-Iasi-Centrul Comercial Iulius Mall.
-Brasov, Str. Nicolae Titulescu nr. 2, judetul Brasov
-Brasov- Centrul Comercial Carrefour , judetul Brasov
-Constanta- Centrul Comercial Cora Bratianu
-Deva -Shopping City Str. Calea Zarandului nr. 87, Deva jud. Hunedoara
- Timisoara - Shopping City Str. Calea SAGULUI nr. 100-110,
-Piatra Neamt ,Strada Piata Mihail Kogalniceanu nr.2, judetul Neamt
- Targoviste,Centrul Comercial CUB CENTER - Str. Stancu Ion nr. 2E, judetul Dambovita -Botosani Shopping Center, Bd. Mihai Eminescu nr. 2, Judetul Botosani -Buzau, Strada Unirii nr. 301 Buzau, judetul Buzau
-Satu Mare -Calea Traian nr. 2, Parter, Judetul Satu Mare
-Bistrita - la Bistrita Retail Park-Calea Moldovei nr. 13, Jud. Bistrita Nasaud 1.2. Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al acesteia (denumit in continuare "Regulament"), asa cum este specificat mai jos. 1.3. In perioada desfasurarii campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand prezentul regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa afisarea lui in magazin. 1.4. Prezentul regulament de participare este intocmit in conformitate cu legile din Romania si este disponibil in copie, spre consultare de catre orice persoana interesata în magazinul Organizatorului, in care se desfasoara promotia. 2.PARTICIPANTII SI PRODUSELE PARTICIPANTE LA CAMPANIE 2.1. Pot participa la aceasta campanie toate persoanele fizice, indiferent de cetatenie, care au varsta de peste 18 ani, implinita, accepta termenii si conditiile prezentei campanii, semneaza declaratia de consimtamant si cumpara din magazinul organizatorului produse de minim 200 lei pe acelasi bon fiscal. 2.2. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare, precum si membrii familiilor acestora (soti sau rude de gradul I), dar nici persoanele juridice. 3.DURATA CAMPANIEI 3.1. Campania se va desfasura pana pe data de 31.12.2019. 3.2. Campania va putea fi intrerupta de catre Organizator doar in cazul intervenirii unei situatii de forta majora sau printr-o hotarare interna a acestuia, si produce efectele de la data publicarii acesteia in magazin.
4. MECANISMUL DE FUNCTIONARE AL CAMPANIEI
4.1. Voucherul se va primi de catre client in magazin dupa o achizitie de min. 200 lei pe acelasi bon fiscal si se va folosi la urmatoarea vizita in magazinul ZooCenter.
In cazul in care clientul solicita returul produselor achizitionate initial (in valoare de min. 200lei) acesta se poate face doar prin schimbarea produselor cu altele disponibile in magazin, si nu prin acordarea contravalorii in bani.
4.2. Voucherul este valabil doar daca sunt completate pe verso datele personale de catre client si datele cu privire la achizitia initiala (numarul de bon fiscal din data achizitiei).
4.3. Voucherul nu se schimba in bani si nu se cumuleaza cu alta campanie de marketing valabila in magazin.
Nu se pot cumula pe acelasi bon fiscal 2 vouchere.
Daca un client solicita returul produselor achitate cu voucherul,acesta se poate face doar prin schimbarea produselor cu altele disponibile in magazin, si nu prin acordarea contravalorii in bani.
4.4. In cazul in care produsele alese spre a fi achitate cu voucherul nu insumeaza 20 lei, diferenta nu se returneaza si nu se preschimba in bani.
4.5. In cazul in care produsele alese spre a fi achitate cu voucherul depasesc valoarea de 20 lei, diferenta se va achita cu numerar/card.
4.6. Fiecare client poate primi un singur voucher de 20 de lei/zi, indiferent de valoarea achizitiei.
4.7. Daca si la urmatoarea vizita in magazinul ZooCenter, valoarea totala a bonului (dupa folosirea voucherului) este peste 200 lei, se mai poate primi un nou voucher.
5.PROTECTIA DATELOR PERSONALE
5.1. Avand in vedere regulamentul GDPR si legislatia in vigoare privind protectia datelor personale, Organizatorul isi asuma obligatia de a nu face disponibile in nici un fel, datele personale ale Clientului.
5.2.Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu “Notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal” disponibila si afisata in magazinul Zoocenter.
5.3. Prin participarea la campanie si transmiterea datelor personale in vederea participarii la aceasta, participantii isi exprima acordul expres pentru inregistrarea datelor cu caracter personal in baza de date a Organizatorului cat si pentru procesarea acestora. Scopul constituirii acestei baze de date de catre Organizator îl constituie imbunatatirea relatiilor cu clientii si analiza datelor pentru informarea cat mai rapida si mai corecta a Clientilor, prin diverse mijloace de comunicare (posta, email, SMS etc.) cu privire la viitoarele promotii, actiuni de marketing sau campanii ale Organizatorului.
5.4 Participantii la aceasta campanie pot oricand sa se dezaboneze de la primirea de newsletter sau orice fel de alte informatii privind actiunile de marketing si/sau campaniile Oragnizatorului, prin apasarea butonului „dezaboneaza” din newsletter-ul primit.
5.5.În cazul în care aveti intrebari privind protecția datelor de către Vabro Retail, vă rugăm să nu ezitați să contactați Responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de email: dpo[at]vabro.ro